Panerad fisk och skolans underbara dillsås – så enkelt är det att göra själv

Panerad fisk med dillsås är en riktig klassiker som många av oss älskar.

Och TV-kockan Zeina Mourtada har delat med sig av exakt hur man gör maträtten precis så härlig och god som i skolan.

Många av oss kan nog drömma oss tillbaks till skolan och minnas lyckan när man kom in i matsalen och det var panerad fisk med kall dillsås.

Det är svensk husmanskost när den är som bäst och faktum är att det inte är speciellt svårt att få till.

TV-kocken Zeina Mourtada har delat med sig av sina absolut bästa tips på hur man får till den härliga klassikern hemma.

Panerad fisk med dillsås- du behöver:

Receptet är för 6 personer och från Zeinas hemsida

Fisken:

Kall dillsås (skolans fisksås)

Gör så här:

Såsen: 

Fisken: 

Här kan du se en video på exakt hur du ska gå tillväga:

Panerad fisk & kall dillsås Zeina Mourtada
Exit mobile version