Du har fyllt diskmaskinen fel hela ditt liv – så här gör man egentligen

Att ha diskmaskin hemma är en sådan otrolig lyx! Alla som levt utan diskmaskin vet vilket tufft jobb det är att stå och handdiska all disk.

Även fast diskmaskinen ska göra sitt jobb är det inte alltid allting blir rent. Men efter att ha sett den här videon kommer min disk skina som aldrig förr!

Kolla in de här smarta knepen som kan göra underverk för ditt porslin.

Är du som jag, älskar att laga mat men inte direkt gillar att diska? Det finns definitivt roligare aktiviteter att syssla med efter en god middag.

Inte helt rent

Jag har de senaste veckorna med min nya diskmaskin stött på ett problem. Disken vill inte riktigt bli ren och jag har länge trott att det är maskinen det är fel på.

Men nu verkar det faktiskt ligga på mig – jag har gjort fel hela tiden.

Många har kanske listat ut att det handlar om att jag har ställt tallrikar och glas fel. Och ja, det är precis det som varit problemet.

Lägg om tallrikarna

Men tack vare Youtube-kanalen ”Clean My Space” behöver man inte ens göra efterforskningar av hur man ska göra. Kanalen visar i en video exakt hur man bör gå till väga med olika tips om de bästa sätten.

Jag har redan testat det och det fungerar faktiskt. Äntligen är min disk ren på en maskin istället för att jag behöver köra den två gånger.

Och en sak jag tänker på är att jag verkligen kan spara på både diskmedel och vatten för både plånbok och naturen.

Fler smarta tips

I videon finns det även tips på hur du enklast slipper stopp i diskmaskinen och många fler.

Hoppas det här kan hjälpa dig och många av dina vänner!

Wow, vilken grej! Jag hade ingen aning!

Tryck nu på DELA-knappen!