Höstsangrian alla behöver få smutta på i kylan – oväntade tvisten kommer göra succé hos dina gäster

När man säger sangria tänker nog nästan alla på sommar. Det är sol, bad, strand, fest som hör till sangria.

Men faktum är att det går alldeles utmärkt att dricka sangria även under årets mörkare månader, vilket ju är tur för oss svenskar som har så korta somrar.

Det gäller bara att anpassa sangrian till årstiden, se bara på receptet här nedanför.

Få saker imponerar på ens gäster som när man kan sno ihop en god drink!

Enkelt recept

En god drink behöver verkligen inte vara särskilt komplicerad.

Så länge man använder sig av goda ingredienser och är noggrann med måtten så går det ganska snabbt och enkelt att imponera på gästerna.

Ta bara receptet på höst-sangrian här nedanför till exempel, den kommer garanterat imponera på dina gäster!

Recept på höst-sangria

Höst-sangria passar bra som fördrink innan middagen och blir garanterat ett diskussionsämne hos gästerna.

En höst-anpassad sangria innehåller lite härligare, varma kryddor som passar årstiden bättre.

Detta behöver du för att göra fyra drinkar:

1 liter Don Simon Sangria
3 hela kanelstänger
4 stjärnanis
2 cm färsk ingefära
1 granatäpple
1 blodapelsin
Kanelstänger för dekoration
Isbitar

Bild: Shutterstock

Så gör du höst-sangria

Hur gör man då? Det hittar du nedan.

Häll ned sangrian i en kastrull och tillsätt kryddorna. Koka upp.
Slå av värmen och på med lock. Låt allt stå och dra i minst 30 minuter.
Sila bort kryddorna och ställ in drycken i kylen.
Kärna ur granatäpple och skiva blodapelsinen.
Fördela ut granatäpplekärnorna, blodapelsinen och isen i glas.
Slå på sangrian, i med en kanelstång i varje glas
Skål!

Så gott, det här måste man ju bara prova nästa middag!

Tryck nu på DELA-knappen!